11/01/1993: Wire

By Etiketler: zaman:

Monday Night WIRE - Ocak 11, 1993 @ Minneapolis, MN (Target Center)

FRP başkanı Frank Reed şovu ringde spikerler ile açıyor. Elinde FRPW Heavyweight Title var ve bu gece bu kemer için turnuvaların başlayacağına işaret ediyor. Ayrıca geçen haftadan ötürü The Gorak vs. Big Butt Johnson maçı var bu gece.
Big Rifle pinned Negative Nancy - FRPW Heavyweight Title Tournament First Round: Rifle avcı bir kişiliğe sahip. Nancy ise yüzü hiç gülmeyen ve tamamiyle negatif bir kişi. Hatta maça çıkmadan önce yenileceğini bildiğini söylemişti. Nitekim öyle oluyor. Rifle rakibini köşede üst iplere oturtup buradan ringe powerslam yapıyor. Bu hareketin adı Shotgun olarak telaffuz ediliyor. Böylece maçı kazanıyor ve üst tura çıkıyor. Nancy maçtan sonra çok üzgün ve neredeyse ağlayacak derecede.
Flying Nuns takımı arenaya giriş yaparken ekranlara geliyorlar. Bir cenaze arabasının içinden çıkıyorlar.
The Bitters (Ewan & Naqiba) defeated Jobbers: Siyahi takım Bitters'ı tanıtmak amacıyla yapılmış bir squash maçı bu. Bolca takım hareketi sergiliyorlar birbirlerine. Naqiba flipping piledriver ile tuşu buluyor.
Mark Adams defeated Mother Angelica w/Sister Jude via DQ - FRPW Heavyweight Title Tournament First Round: Genç ve yetenekli Adams geçen haftadan biliniyor zaten. The Gorak tarafından geçtiğimiz hafta dayak yemişti ve maçı kaybetmişti. Bu maça iyi başlıyor fakat ring dışından Jude oyuna dahil olup Angelica'ya yardım edince diskalifiye kararı geliyor. İkili Adams'ı dövüyorlar. İmdada Ward kardeşler geliyor ve ringi temizliyorlar. Angelica ve Jude kötü kötü bakıyorlar ona ring dışından. Adams da bir üst tura çıkıyor böylece.
Big Butt Johnson pinned The Gorak: Devlerin mücadelesine tanık oluyoruz ana maçta. Üstünlüğün gidip geldiği maçın sonunda Gorak rakibine bear hug bağlıyor. Johnson güçlükle bunu lehine çeviriyor ve bu kez o bağlıyor bear hug. Rakibi pes etmiyor bir türlü. Gorak canavar gibi bağırıyor ve kurtulacak gibi oluyor. Johnson hemen belly-to-belly slam yaparak tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.
Haftaya Flying Nuns vs. The Ward Brothers maçı duyuruluyor. Ayrıca FRPW Heavyweight Title için turnuva maçları devam edecekmiş.
Yorum Gönder

Back to Top