18/01/1993: Wire

By Etiketler: zaman:

Monday Night WIRE - Ocak 18, 1993 @ Minneapolis, MN (Target Center)

Gectigimiz hafta ki gibi bu hafta da FRPW Heavyweight title icin turnuva maclari devam edecek. Ayrica WIRE sovu bu hafta son kez bir arenada sov duzenleyecekmis. Sonraki haftalar icin bir tiyatro salonuyla anlasacaklarmis.
The Ward Brothers (Seanny & Feanny) defeated Flying Nuns (Mother Angelica & Sister Jude) via count-out: Jude ve Angelica maçı üstün götüremiyorlar ve sürekli dayak yiyorlar. Rahipleri girişte beliriyor ve onlardan maçı bırakmalarını emrediyor. İkili de buna uyarak çekip gidiyorlarl. Count out ile Ward'lar kazanıyor.
The Bitters takımı promo kesiyorlar sahne arkasında. Rahibe kılığındaki Angelica ve Jude'u eleştiriyorlar. Kendileri katolik olduklarından terbiyesizce buluyorlarmış onları.
Matty Pattyson pinned Negative Nancy - FRPW Heavyweight title tournament first round: Aslında Nancy geçen hafta da ilk tur maçına çıkmıştı ve kaybetmişti. İyi niyetinden ötürü yönetim bir şans daha vermiş durumda ona. Ama Nancy oldukça beceriksiz hatalarla bu maçı da kaybediyor. Pattyson rakibine hurricanrana yaparak tuşu buluyor. Maçtan sonra da onunla dalga geçiyor.
Scott Kelly ringde Zamenhoff adında bir güreşçi ile röportaj veriyor. Zamenhoff daha çok Rus aksanı ile konuştuğundan pek bir şey anlaşılmıyor. Kelly ona Rus olup olmadığını soruyor. Zamenhoff bu soruya sinirlenip "Ben Sovyet'im" diyor. Kendisi Sovyetler Birliğinin dağılmasını kaldıramamış durumda. Amerika'yı sorumlu tutuyor bundan ve soğuk savaşın devam ettiğini, hatta kendisiyle birlikte buraya taştığını söylüyor.
Zamenhoff pinned Eddy Person - FRPW Heavyweight title tournament first round: Rakibi Amerika'lı olduğundan dolayı Zamenhoff ona hareketleri çok sert yapıyor. Sonuç olarak Sociafist çakarak tuşu buluyor. Böylece turnuvanın son maçı da tamamlanmış oluyor.
Böylece yarı final maçları şöyle şekillenmiş oluyor; Big Rifle vs. Matty Pattyson, Zamenhoff vs. Mark Adams. Maçlar gelecek hafta yapılacak.
Yorum Gönder

Back to Top