04/01/1993: Wire

By Etiketler: zaman:

Monday Night WIRE - Ocak 4, 1993 @ Minneapolis, MN (Target Center)

Frank Reed Promotions Wrestling şirketinin ilk televizyon şovu bu. Spikerler Scott Kelly ve Stu Armistead şovu ringde açarak mutluluklarını dile getiriyorlar. Şov hakkında bilgiler veriyorlar. 1 saat sürecek bu ilk şovda güreşçileri tanıyacakmışız.
The Ward Brothers (Feanny & Seanny) def. Jobbers: Ward kardeşleri tanıtmak amacıyla düzenlenmiş bir squash maçı. Sean rakibini belinden sarkıtıyor, Fean'de üst iplerden leg drop yaparak tuşu buluyor. İkili fiziksel olarak çok güçlü görünüyorlar.
Flying Nuns takımıyla ilgili bir video izliyoruz. Kendileri kiliselerindeki peder tarafından kutsanıyorlar. Dışarıda şimşekler çaktığından dolayı ne konuştuklarını duyamıyoruz. Ama emir alıyorlar gibi bir havaları var. Bu arada Flying Nuns takımı rahibe kılığına girmiş güreşçilerden oluşuyor.
Angelo (w/Don José) def. Jobber: Angelo bir mafya olarak görünüyor. Ring kenarındaki Jose ise mafyanın başı. Angelo atomic drop yaparak kısa sürede kazanıyor maçı.
Gelecek hafta FRPW Heavyweight kemeri için turnuvalar başlayacakmış.
The Gorak def. Mark Adams: Adams ne yaparsa yapsın iri rakibini deviremiyor bir türlü. Gorak çok ciddi üstünlük kuruyor ve bear hug ile pes ettiriyor rakibini. Maçtan sonra hareketi bozmuyor. Birden kendi gibi iri olan Big Butt Johnson geliyor ve Adams'ı kurtarıp Gorak'ı dövüyor ve ring dışına atıyor.
Kapanışta gelecek hafta için Gorak vs. Big Butt Johnson maçı duyuruluyor.
Yorum Gönder

Back to Top